elektrisch 

De ROEM 580 heeft elektrische aandrijving. Deze zorgt voor stilte en deze stilte zorgt voor de perfecte vaarbeleving.
Een elektrische motor is enorm krachtig en erg fijn: onderhoudsvrij.


aluminium

De ROEM 580 is gemaakt van zeewaterbestendig aluminium. Een licht materiaal, zodat het mogelijk is om de boot zelflozend te maken en om er voor te zorgen dat het schip zo weinig mogelijk water verplaatst. En niet onbelangrijk: aluminium is onderhoudsvrij.


ontwerp

Een steile steven welke het water goed aansnijdt en een loefbijter die de boot koersvast maakt. Zorgen voor een boeg met aanzicht en karakter.
Een luxe motorkont (in de volksmond 'rondkont') welke het water weer goed los laat. Deze ronde vormen zorgen voor een uitdagend lijnenspel.standaard

Het casco is standaard uitgevoerd in blank aluminium voor een stoere en authentieke uitstraling. De vloer is uitgevoerd in duurzaam en onderhoudsvrij flexiteek. De kussens op de banken zijn gemaakt van luchtdoorlatend materiaal, dat ook in de buitenlucht tegen een stootje kan.


opties

Het casco, de betimmering en de stoffering kan in elk wenselijke kleur en materiaal worden uitgevoerd. Verlengde zitbanken of een zonnedek behoren tevens tot de mogelijkheden.


specificaties

Motor: 
Bellmarine, 2 kW, 48 Volt
Accupakket: Mastervolt
• 225 Ah, met een vaartijd van 6-8uur.
Lader: 
Mastervolt, 48 Volt, 25 A
Walaansluiting 230 Volt (normaal stopcontact)

Display:
• Standaard Bellmarine LCD scherm, deze toont de actuele motorgegevens
• Optioneel Raymarine, geconfigureerd met Bellmarine, toont naast de actuele motorgegevens een digitale vaarkaart en biedt aansluiting tot accessoires zoals: dieptemeter, fish-finder e.d.